07/06/2024 07/06/2024 Το 4ο Γυμνάσιο Ρεθύμνου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς την Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου για την ηθική, πνευματική και υλική υποστήριξη που παρείχε στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές που συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Οι άγιοι Τέσσερις μάρτυρες στο χθες και στο σήμερα». Τόσο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος όσο και...
07 Ιουνίου, 2024 - 17:58
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2024 - 17:47

Ευχαριστήριο του 4ου Γυμνασίου Ρεθύμνου προς τον Μητροπολίτη Πρόδρομο

Διαδώστε:
Ευχαριστήριο του 4ου Γυμνασίου Ρεθύμνου προς τον Μητροπολίτη Πρόδρομο

Το 4ο Γυμνάσιο Ρεθύμνου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς την Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου για την ηθική, πνευματική και υλική υποστήριξη που παρείχε στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές που συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Οι άγιοι Τέσσερις μάρτυρες στο χθες και στο σήμερα».

Τόσο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος όσο και οι ιερείς της Μητροπόλεως ανταποκρίθηκαν με προθυμία σε όλα τα αιτήματα του σχολείου και περιέβαλαν με ιδιαίτερη αγάπη όλες τις δράσεις (εκπαιδευτικές επισκέψεις, συνεντεύξεις κτλ), οι οποίες πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος και παρείχαν κάθε διευκόλυνση για την επιτυχή περαίωση του προγράμματος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων