19/02/2022 19/02/2022 Kλίμα χαράς επικρατεί στα Σταυράκια Ηρακλείου, στο χωριό όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο νέος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.    «Να είναι γερός και δυνατός» δήλωσε συγκινημένη η μητέρα του, κυρία Ευθυμία, η οποία πληροφορήθηκε τα ευχάριστα νέα από τα τηλέφωνα που χτυπούσαν συνεχώς στο σπίτι. Όπως είπε, ο Σεβασμιώτατος «πατάει» στα χνάρια του νέου Αρχιεπισκόπου...
19 Φεβρουαρίου, 2022 - 12:44
Τελευταία ενημέρωση: 19/02/2022 - 12:46

Κλίμα χαράς στα Σταυράκια Ηρακλείου για τον νέο Μητροπολίτη Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Κλίμα χαράς στα Σταυράκια Ηρακλείου για τον νέο Μητροπολίτη Ρεθύμνης

Kλίμα χαράς επικρατεί στα Σταυράκια Ηρακλείου, στο χωριό όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο νέος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.  

«Να είναι γερός και δυνατός» δήλωσε συγκινημένη η μητέρα του, κυρία Ευθυμία, η οποία πληροφορήθηκε τα ευχάριστα νέα από τα τηλέφωνα που χτυπούσαν συνεχώς στο σπίτι. Όπως είπε, ο Σεβασμιώτατος «πατάει» στα χνάρια του νέου Αρχιεπισκόπου Ευγενίου. Στο βίντεο που ακολουθεί η κυρία Ευθυμία αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, καθώς και στη λαμπρή πορεία του.

«Θα τον βλέπει από ψηλά ο πατέρας μας και θα χαίρεται», δήλωσε με δάκρυα στα μάτια η μικρότερη κατά ένα χρόνο αδελφή του.

Ακόμα, κάτοικοι του χωριού ευχήθηκαν από καρδιάς κάθε επιτυχία στο ποιμαντικό και πνευματικό του έργο, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στη σημαντική προσφορά του, στην ψυχική του ευγένεια και στην αφοσίωση του στην Εκκλησία από μικρό παιδί.

Πηγή: rethemnosnews.gr

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων