13/01/2023 13/01/2023 Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομο ευλόγησε τις αγιοβασιλόπιτες των Ιερών Μονών Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Κουμπέ και Αγίας Ειρήνης Ρεθύμνης αντιστοίχως, το διήμερο 10 και 12 Ιανουαρίου 2023. Ο Σεβασμιώτατος κ. Πρόδρομος παρακάθισε στη μοναστηριακή τράπεζα και ευχήθηκε τα δέοντα στις Γερόντισσες και τις Αδελφότητες των δύο αυτών Γυναικείων Ιερών Μονών της Ιεράς...
13 Ιανουαρίου, 2023 - 16:15
Τελευταία ενημέρωση: 13/01/2023 - 20:26

Κοπή βασιλόπιτας στις Ιερές Μονές Σωτήρος Χριστού Κουμπέ και Αγίας Ειρήνης Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Κοπή βασιλόπιτας στις Ιερές Μονές Σωτήρος Χριστού Κουμπέ και Αγίας Ειρήνης Ρεθύμνης

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομο ευλόγησε τις αγιοβασιλόπιτες των Ιερών Μονών Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Κουμπέ και Αγίας Ειρήνης Ρεθύμνης αντιστοίχως, το διήμερο 10 και 12 Ιανουαρίου 2023.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Πρόδρομος παρακάθισε στη μοναστηριακή τράπεζα και ευχήθηκε τα δέοντα στις Γερόντισσες και τις Αδελφότητες των δύο αυτών Γυναικείων Ιερών Μονών της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, οι οποίες αποτελούν πνεύμονες πνευματικού ανασασμού για την Τοπική Εκκλησία και το πλήθος των ανθρώπων που αναπαύονται σε αυτές.

Στην μοναστηριακή τράπεζα της Ιεράς Μονής Αγίας Ειρήνης παρακάθισαν και καλοί συνεργάτες της Μονής και της Τοπικής Εκκλησίας.

    

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων