15/08/2024 15/08/2024 Ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Παρθένιος Καλυβιανάκης, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Ατάλης-Μπαλή είναι ο Νέος Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης. Στο τέλος του πανηγυρικού Εσπερινού της Εορτής της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου στο Ιερό Θεομητορικό Προσκύνημα της Παναγίας Χαρακιανής, το απόγευμα της Τετάρτης, 14ης Αυγούστου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος ανακοίνωσε...
15 Αυγούστου, 2024 - 9:25

Νέος Πρωτοσύγκελλος στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Νέος Πρωτοσύγκελλος στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης

Ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Παρθένιος Καλυβιανάκης, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Ατάλης-Μπαλή είναι ο Νέος Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης.

Στο τέλος του πανηγυρικού Εσπερινού της Εορτής της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου στο Ιερό Θεομητορικό Προσκύνημα της Παναγίας Χαρακιανής, το απόγευμα της Τετάρτης, 14ης Αυγούστου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος ανακοίνωσε με χαρά τον διορισμό του νέου Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως, από 1ης Σεπτεμβρίου 2024.

Ο νέος Πρωτοσύγκελλος, Αρχιμανδρίτης Παρθένιος Καλυβιανάκης, θα διατηρήσει και την θέση του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Ατάλης-Μπαλή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων