09/07/2019 09/07/2019 Την 8η Ιουλίου 2019, πανηγύρισε ο Ιερός Ναός του Αγίου Μάρτυρος Ευαγγέλου στο Σελλί Ρεθύμνου, υπό την ευλογία της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου. Στο μεταξύ, την Κυριακή 7 Ιουλίου και ώρα 8.00 μ.μ., εκκίνησε πανηγυρικός Εσπερινός, από όπου το ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» παραθέτει μία μικρά δεσμίδα φωτογραφικών στιγμιοτύπων. Επισημαίνεται, ότι η εκκλησούλα του Αγίου Μάρτυρος...
09 Ιουλίου, 2019 - 10:35
Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2019 - 10:43

Πανηγύρισε το εκκλησάκι του Αγίου Ευαγγέλου στο Σελλί Ρεθύμνου

Διαδώστε:
Πανηγύρισε το εκκλησάκι του Αγίου Ευαγγέλου στο Σελλί Ρεθύμνου

Την 8η Ιουλίου 2019, πανηγύρισε ο Ιερός Ναός του Αγίου Μάρτυρος Ευαγγέλου στο Σελλί Ρεθύμνου, υπό την ευλογία της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου.

Στο μεταξύ, την Κυριακή 7 Ιουλίου και ώρα 8.00 μ.μ., εκκίνησε πανηγυρικός Εσπερινός, από όπου το ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» παραθέτει μία μικρά δεσμίδα φωτογραφικών στιγμιοτύπων.

Επισημαίνεται, ότι η εκκλησούλα του Αγίου Μάρτυρος Ευαγγέλου εκτίσθη εις την μνήμην του αδικοχαμένου, προ ετών, Βαγγέλη Γιακουμάκη, του οποίου, εξάλλου, τα αρχικά «Β.Γ.» είναι τοποθετημένα εξωτερικώς εις το δεξιό μέρος της οροφής, κοιτώντας κανείς από την πρόσοψη.

 

 

 

 

 

ΦΩΤΟ: ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων