20/11/2018 20/11/2018 Τη Βάση Υποστήριξης Αεροκομιδών στο Αεροδρόμιο της Σύρου επισκέφθηκαν τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων των Ενοριών Γενέσεως της Θεοτόκου Χρούσσων και Ταξιαρχών Ερμουπόλεως, στο πλαίσιο της δράσεως “Γνωρίζω τους Αγίους-προστάτες των Υπηρεσιών και Συντεχνιών της Σύρου”, συνοδευόμενα από τον Κατηχητή Πρεσβ. Βασίλειο Καλύβα. Στη βάση έχει την έδρα του το τύπου “σινούκ” ελικόπτερο μεταφοράς ασθενών. Εκεί ...
20 Νοεμβρίου, 2018 - 10:05

Στη Βάση Αεροδιακομιδών τα Κατηχητικά Σύρου

Διαδώστε:
Στη Βάση Αεροδιακομιδών τα Κατηχητικά Σύρου

Τη Βάση Υποστήριξης Αεροκομιδών στο Αεροδρόμιο της Σύρου επισκέφθηκαν τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων των Ενοριών Γενέσεως της Θεοτόκου Χρούσσων και Ταξιαρχών Ερμουπόλεως, στο πλαίσιο της δράσεως “Γνωρίζω τους Αγίους-προστάτες των Υπηρεσιών και Συντεχνιών της Σύρου”, συνοδευόμενα από τον Κατηχητή Πρεσβ. Βασίλειο Καλύβα.

Στη βάση έχει την έδρα του το τύπου “σινούκ” ελικόπτερο μεταφοράς ασθενών. Εκεί  ενημερώθηκαν από τους υπευθύνους για το έργο της Υπηρεσίας και τη συμβολή της στην μεταφορά ασθενών και τραυματιών από τη Σύρο και τα άλλα νησιά των Κυκλάδων, προς αποκατάσταση της υγείας τους, στο Νοσοκομείο της Σύρου ή σε Νοσοκομεία των Αθηνών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων