16/03/2022 16/03/2022 Επιμνημόσυνη δέηση για τη μνήμη του Προέδρου της Ποδοσφαιρικής Ομάδος του Μώλου Στέλιου Μπουσδούκου τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών το μεσημέρι της Δευτέρας, στο γήπεδο του Μώλου, πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα, τον οποίο συνδιοργάνωσαν στη μνήμη του ο Παμμωλιακός με την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων υπό την αιγίδα του Δήμου Καμένων Βούρλων....
16 Μαρτίου, 2022 - 14:49
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2022 - 14:50

Φθιώτιδος Συμεών: “Η μνήμη του Στέλιου μένει αιώνια στην καρδιά μας”

Διαδώστε:
Φθιώτιδος Συμεών: “Η μνήμη του Στέλιου μένει αιώνια στην καρδιά μας”

Επιμνημόσυνη δέηση για τη μνήμη του Προέδρου της Ποδοσφαιρικής Ομάδος του Μώλου Στέλιου Μπουσδούκου τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών το μεσημέρι της Δευτέρας, στο γήπεδο του Μώλου, πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα, τον οποίο συνδιοργάνωσαν στη μνήμη του ο Παμμωλιακός με την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων υπό την αιγίδα του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Ο Ποιμενάρχης στην πατρική του και παρηγορητική προσλαλιά προς την οικογένεια του και σε όλα τα μέλη της ομάδος του Μώλου και στους φίλους του, υπογράμμισε ότι: «η μνήμη του Στέλιου μένει αιώνια στην καρδιά μας, όταν μέσα μας είναι αναμμένη η φλόγα της Αναστάσεως και ο πόθος της κοινής μας συνάντησής μας στην Βασιλεία των Ουρανών.

Σήμερα ο Στέλιος βρίσκεται εδώ, ανάμεσα μας, ανάμεσα στην οικογένεια του και στους παίχτες της ομάδος, παρακολουθεί και συμμετέχει στον αγώνα.

Σας συγχαίρω γι΄αυτή σας την πρωτοβουλία, γιατί δεν είναι ένας αγώνας απλά στη μνήμη του, αλλά είναι μια πράξη αγάπης, παρηγοριάς και δύναμης προς την οικογένειά του Στέλιου».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων