01/10/2024 01/10/2024 Την καθιερωμένη ποιμαντική και κατηχητική επίσκεψη του στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου στη Λαμία πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών και για την 2024 Ε’ ΕΣΣΟ κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητού, Ταξιάρχου Αναστασίου Μαυρομάτη, στο πλαίσιο των ιεραποστολικών δράσεων της τοπικής Εκκλησίας για τα στρατευμένα νιάτα. Ο Σεβασμιώτατος ανέπτυξε εκτενή ομιλία στους 600 περίπου νεοσυλλέκτους οπλίτες...
01 Οκτωβρίου, 2024 - 16:27
Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2024 - 16:02

Φθιώτιδος Συμεών: «Η στρατιωτική πειθαρχία και η εκκλησιαστική αυτοπειθαρχία»

Διαδώστε:
Φθιώτιδος Συμεών: «Η στρατιωτική πειθαρχία και η εκκλησιαστική αυτοπειθαρχία»

Την καθιερωμένη ποιμαντική και κατηχητική επίσκεψη του στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου στη Λαμία πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών και για την 2024 Ε’ ΕΣΣΟ κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητού, Ταξιάρχου Αναστασίου Μαυρομάτη, στο πλαίσιο των ιεραποστολικών δράσεων της τοπικής Εκκλησίας για τα στρατευμένα νιάτα.

Ο Σεβασμιώτατος ανέπτυξε εκτενή ομιλία στους 600 περίπου νεοσυλλέκτους οπλίτες της 2024 Ε’ ΕΣΣΟ του Κέντρου Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου με θέμα: «Η στρατιωτική πειθαρχία και η εκκλησιαστική αυτοπειθαρχία».

Η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος μάλιστα προσέφερε σε κάθε νεοσύλλεκτο από μια Καινή Διαθήκη, με ιδιόχειρη αφιέρωση του κ. Συμεών, καθώς και μια εικόνα της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.

 
Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων