14/02/2022 14/02/2022 Στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου, στο Κάϊρο βρίσκεται από το Σάββατο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών ενώ χθες έλαβε μέρος στην Πατριαρχική Θεία Λειτουργία υπό του Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας κ. Θεοδώρου του Β’ και στην υπό Αυτού εις Επίσκοπον Χειροτονία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Γκούλου και Βορείου Ουγκάντας κ. Νεκταρίου, με τον οποίο συνδέονται...
14 Φεβρουαρίου, 2022 - 14:36
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2022 - 14:10

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας ευχαρίστησε για τη στήριξη τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας ευχαρίστησε για τη στήριξη τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος

Στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου, στο Κάϊρο βρίσκεται από το Σάββατο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών ενώ χθες έλαβε μέρος στην Πατριαρχική Θεία Λειτουργία υπό του Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας κ. Θεοδώρου του Β’ και στην υπό Αυτού εις Επίσκοπον Χειροτονία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Γκούλου και Βορείου Ουγκάντας κ. Νεκταρίου, με τον οποίο συνδέονται από ετών με δεσμούς αδελφικής αγάπης.

Ο Σεβασμιώτατος κατέθεσε στον Ιεραπόστολο Πατριάρχη την αγάπη και τον βαθύτατο σεβασμό του, τόσο του ιδίου προσωπικά, όσο και του Ιερού Κλήρου και του ευσεβούς ποιμνίου της τοπικής Εκκλησίας, ενώ δέχθηκε την αγάπη και την αναγνώριση του Μακαριωτάτου Πατριάρχου κ. Θεοδώρου όχι μόνο για την επίσκεψη, αλλά και για το Ιεραποστολικό έργο της Μητροπόλεως Φθιώτιδος στην Μαύρη Ήπειρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Αλεξανδρείας: “Στην Ήπειρο του μέλλοντος χρειάζεται όραμα και πίστη” – Η χειροτονία του Επισκόπου Γκούλου Νεκταρίου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων