04/10/2023 04/10/2023 Την Τετάρτη 4η Οκτωβρίου 2023, μνήμη του Αγίου Ιεροθέου, τελέσθηκε στο παρεκκλήσιο του παμμεγέθους Ιερού Ναού του Αγίου Νεκταρίου Αιγίνης, μνημόσυνο και Τρισάγιο επί του Τάφου, υπέρ αναπαύσεως της μακαρίας ψυχής του αοιδίμου Γέροντος Μητροπολίτη πρ.Ύδρας κυρού Ιερόθεου του και κτίτορα του Ιερού Ναού του Αγίου Νεκταρίου. Προεξήρχε ο Γ.Α. Επόπτης Αιγίνης Αρχιμ.π. Αμφιλόχιος Γελαδάκης...
04 Οκτωβρίου, 2023 - 19:31
Τελευταία ενημέρωση: 04/10/2023 - 18:05

Μνημόσυνο και Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του αοιδίμου Μητροπολίτη πρώην Ύδρας κυρού Ιερόθεου

Διαδώστε:
Μνημόσυνο και Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του αοιδίμου Μητροπολίτη πρώην Ύδρας κυρού Ιερόθεου

Την Τετάρτη 4η Οκτωβρίου 2023, μνήμη του Αγίου Ιεροθέου, τελέσθηκε στο παρεκκλήσιο του παμμεγέθους Ιερού Ναού του Αγίου Νεκταρίου Αιγίνης, μνημόσυνο και Τρισάγιο επί του Τάφου, υπέρ αναπαύσεως της μακαρίας ψυχής του αοιδίμου Γέροντος Μητροπολίτη πρ.Ύδρας κυρού Ιερόθεου του και κτίτορα του Ιερού Ναού του Αγίου Νεκταρίου.

Προεξήρχε ο Γ.Α. Επόπτης Αιγίνης Αρχιμ.π. Αμφιλόχιος Γελαδάκης όστις και ομίλησε για την αγιασμένη προσωπικότητα του Μητροπολίτου πρ. Υδρας κυρού Ιερόθεου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων