21/11/2023 21/11/2023 Ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στην εορτάζουσα ενορία της Παναγίτσας Αιγίνης, (Εισοδίων Θεοτόκου ) στο λιμάνι , τελέστηκε χθες το απόγευμα, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ.  Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος παρότρυνε τους γονείς να παρακολουθήσουν την σειρά ομιλιών στην Σχολή της γονεϊκής επιμόρφωσης στο Κέντρο Νεότητος, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου με...
21 Νοεμβρίου, 2023 - 9:28
Τελευταία ενημέρωση: 21/11/2023 - 9:35

Στην Παναγίτσα Αιγίνης ο Μητροπολίτης Ύδρας Εφραίμ

Διαδώστε:
Στην Παναγίτσα Αιγίνης ο Μητροπολίτης Ύδρας Εφραίμ

Ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στην εορτάζουσα ενορία της Παναγίτσας Αιγίνης, (Εισοδίων Θεοτόκου ) στο λιμάνι , τελέστηκε χθες το απόγευμα, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ. 

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος παρότρυνε τους γονείς να παρακολουθήσουν την σειρά ομιλιών στην Σχολή της γονεϊκής επιμόρφωσης στο Κέντρο Νεότητος, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου με ομιλητή τον Πρωτ. π.Βασίλειο Θερμό, παιδοψυχολόγο- ψυχίατρο.

Παρέστησαν οι αρχές της Νήσου ,ο κ.Δήμαρχος και πλήθος πιστών. Ακολούθησε κέρασμα στο Αρχονταρίκι της ενορίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων