01/02/2024 01/02/2024 Με λαμπρότητα τελέστηκε ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου 2024, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου Ύδρας, χοροστατούντος και ομιλούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ. Ο Σεβασμιώτατος στο εμπνευσμένο κήρυγμά του, τόνισε ότι ο Χριστός είναι η Αλήθεια, η Οδός και η Ζωή, και ότι το...
01 Φεβρουαρίου, 2024 - 21:37
Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2024 - 21:25

Ύδρας Εφραίμ: Οφείλουμε να τηρούμε τις παραδόσεις και να στηρίζουμε την οικογένεια όπως είναι δομημένη από αιώνων

Διαδώστε:
Ύδρας Εφραίμ: Οφείλουμε να τηρούμε τις παραδόσεις και να στηρίζουμε την οικογένεια όπως είναι δομημένη από αιώνων

Με λαμπρότητα τελέστηκε ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου 2024, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου Ύδρας, χοροστατούντος και ομιλούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ.

Ο Σεβασμιώτατος στο εμπνευσμένο κήρυγμά του, τόνισε ότι ο Χριστός είναι η Αλήθεια, η Οδός και η Ζωή, και ότι το Ευαγγέλιο δεν αλλάζει. Όπως επεσήμανε, οφείλουμε να τηρούμε τις παραδόσεις και κυρίως να στηρίζουμε την οικογένεια όπως είναι δομημένη από αιώνων Πατέρας, Μητέρα, παιδί.

Προ της απολύσεως τελέσθηκε η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος και η αρτοκλασία.

Ο προϊστάμενος του Ι. Ναού και Αναπληρωτής Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. π. Θεόδωρος Θεοδοσίου ευχαρίστησε από καρδιάς με λόγο γλαφυρό και συγκίνηση τον Σεβασμιώτατο ,τους Ιερείς, τις αρχές της Νήσου, τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου τους συνεργάτες στο ενοριακό έργο και όλους τους ενορίτες και τους ευλαβείς πιστούς.

Ακολούθησε κέρασμα στους αύλειους χώρους και στο Αρχονταρίκι.

       

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων