02/11/2020 02/11/2020 Η Εκκλησία μας τιμά σήμερα τη μνήμη των Μαρτύρων Ακινδύνου, Πηγασίου, Ελπιδοφόρου, Ανεμποδίστου και Αφθονίου. Με αφορμή τη μνήμη των Αγίων το Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ κάνει ένα μικρό αφιέρωμα στο μοναδικό ναό που είναι αφιερωμένος προς τιμήν τον πέντε μαρτύρων οι οποίοι υπέφεραν φρικτά βασανιστήρια, ομολογώντας την πίστη τους στο Χριστό. Στο βίντεο που ακολουθεί μαθαίνουμε την...
02 Νοεμβρίου, 2020 - 12:06
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2020 - 11:47

Αφιέρωμα ope.gr: Ο Ι.Ν. Αγίων Ακινδύνων στο κέντρο της Αθήνας

Διαδώστε:
Αφιέρωμα ope.gr: Ο Ι.Ν. Αγίων Ακινδύνων στο κέντρο της Αθήνας

Η Εκκλησία μας τιμά σήμερα τη μνήμη των Μαρτύρων Ακινδύνου, Πηγασίου, Ελπιδοφόρου, Ανεμποδίστου και Αφθονίου. Με αφορμή τη μνήμη των Αγίων το Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ κάνει ένα μικρό αφιέρωμα στο μοναδικό ναό που είναι αφιερωμένος προς τιμήν τον πέντε μαρτύρων οι οποίοι υπέφεραν φρικτά βασανιστήρια, ομολογώντας την πίστη τους στο Χριστό.

Στο βίντεο που ακολουθεί μαθαίνουμε την ιστορία των Αγίων Ακινδύνων έτσι όπως την διηγήθηκε στο Πρακτορείο Ορθοδοξία ο εφημέριος του Ναού Αρχιμ. Αντώνιος Μαλούφ.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Στρουμπάκος

Κάμερα:  Ανδρέας Χαλκιόπουλος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων