28/02/2019 28/02/2019 Αναμνηστική φωτογραφία από την επίσκεψη αξιωματικών του πολεμικού ναυτικού της Ελλάδας, με επικεφαλής τον πλοίαρχο Κοσμά Ζώτο, στις Καρυές του Αγίου Όρους. Στο κέντρο, ο πρωτεπιστάτης προηγούμενος Αγαθάγγελος Βατοπαιδινός (3 Οκτωβρίου 1901). Παρακάτω, η Εγγραφή του πλοίαρχου Κοσμά Ζώτου και υπογραφές των αξιωματικών του πολεμικού ναυτικού της Ελλάδας στο βιβλίο επισκεπτών της Ιεράς Επιστασίας (Καρυές,...
28 Φεβρουαρίου, 2019 - 22:48

Άγιον Όρος 1901: Η επίσκεψη αξιωματικών του πολεμικού ναυτικού της Ελλάδος

Διαδώστε:
Άγιον Όρος 1901: Η επίσκεψη αξιωματικών του πολεμικού ναυτικού της Ελλάδος

Αναμνηστική φωτογραφία από την επίσκεψη αξιωματικών του πολεμικού ναυτικού της Ελλάδας, με επικεφαλής τον πλοίαρχο Κοσμά Ζώτο, στις Καρυές του Αγίου Όρους. Στο κέντρο, ο πρωτεπιστάτης προηγούμενος Αγαθάγγελος Βατοπαιδινός (3 Οκτωβρίου 1901). Παρακάτω, η Εγγραφή του πλοίαρχου Κοσμά Ζώτου και υπογραφές των αξιωματικών του πολεμικού ναυτικού της Ελλάδας στο βιβλίο επισκεπτών της Ιεράς Επιστασίας (Καρυές, 3 Οκτωβρίου 1901).

 

 

 

Εκ της Αγιορείτικης Φωτοθήκης athosphotoarchive.blogspot.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων