16/01/2020 16/01/2020 “Για να γίνει η θεία Λειτουργία φτάνει να έχουμε θέληση από κοινωνία Θεού. Τίποτα άλλο παρά μόνο η ανθρώπινη ανάγκη από την του Θεού αγάπη. Στην Αγία Βαρβάρα με την οικογένειά Καλφαγιάννη και Κεφαλάς, που είναι παράδειγμα πίστεως στα μακρινά της Βενεζουέλας και με αγάπη προς την Ορθοδοξία και την Πατρίδα”, αναφέρει με έμφαση ο Αρχιμανδρίτης Τιμόθεος...
16 Ιανουαρίου, 2020 - 17:39
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2020 - 17:25

“Ανθίζει” η Ορθοδοξία στη μακρινή Βενεζουέλα!

Διαδώστε:
“Ανθίζει” η Ορθοδοξία στη μακρινή Βενεζουέλα!

“Για να γίνει η θεία Λειτουργία φτάνει να έχουμε θέληση από κοινωνία Θεού. Τίποτα άλλο παρά μόνο η ανθρώπινη ανάγκη από την του Θεού αγάπη. Στην Αγία Βαρβάρα με την οικογένειά Καλφαγιάννη και Κεφαλάς, που είναι παράδειγμα πίστεως στα μακρινά της Βενεζουέλας και με αγάπη προς την Ορθοδοξία και την Πατρίδα”, αναφέρει με έμφαση ο Αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Τόρρες που υποδέχθηκε πριν από λίγες ημέρες τους μετανάστες στα σύνορα της Κολομβίας με τη Βενεζουέλα.

Ο εν λόγω κληρικός διακονεί στη Κολομβία και προσπαθεί να διδάξει σε διψασμένους για Θεό ανθρώπους την Ορθοδοξία. Σε μια φτωχή γειτονιά της χώρας δίνει το δικό του αγώνα και μεταλαμπαδεύει την αλήθεια της Ορθοδοξίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων