14/11/2020 14/11/2020 «Αν εγώ δεν μπορώ να συγχωρήσω τον άνθρωπο που είναι δίπλα μου ως εικόνα Θεού, μην περιμένετε ότι θα έχω πνευματική προκοπή και ότι θα τύχω σωτηρίας», μας λέει ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Οσίου Δαυίδ στην Εύβοια, Γέρων Γαβριήλ, στην ομιλία του για τον άνθρωπο της αγάπης και της ελεημοσύνης, τον Μέγα Διδάσκαλο της Οικουμένης, τον...
14 Νοεμβρίου, 2020 - 19:26
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2020 - 19:21

«Άνθρωπος της αγάπης και της ελεημοσύνης ο Άγ. Ιωάννης ο Χρυσόστομος»

Διαδώστε:
«Άνθρωπος της αγάπης και της ελεημοσύνης ο Άγ. Ιωάννης ο Χρυσόστομος»

«Αν εγώ δεν μπορώ να συγχωρήσω τον άνθρωπο που είναι δίπλα μου ως εικόνα Θεού, μην περιμένετε ότι θα έχω πνευματική προκοπή και ότι θα τύχω σωτηρίας», μας λέει ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Οσίου Δαυίδ στην Εύβοια, Γέρων Γαβριήλ, στην ομιλία του για τον άνθρωπο της αγάπης και της ελεημοσύνης, τον Μέγα Διδάσκαλο της Οικουμένης, τον Θείο Χρυσόστομο, μετά τη Θεία Λειτουργία στη Μονή, την ημέρα που η εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του.

Ο Γέρων Γαβριήλ μας στέλνει το μεγάλο μήνυμα του Θείου Έρωτος, που αναβιβάζει τον άνθρωπο από τα γήινα και τον κάνει να τα περιφρονεί και να μπορεί να αντιμετωπίζει τα πάντα στη ζωή, έχοντας στον νου του τον Θεό. 

Ακούστε το κήρυγμα: 

Από το χρονολόγιο της Σοφίας Καλογήρου στο fb.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων