31/12/2019 31/12/2019 Ήταν Αύγουστος 2019. Η Παναγία Παραμυθία εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, φθάνει, κατά την 3η του μηνός, στη γη της Μεγαλονήσου Κρήτης, όπου απεβιβάσθη και μεταφέρθηκε με τις ανάλογες τιμές. Ο φακός του ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» και του φωτορεπόρτερ Ραφαήλ Γεωργιάδη αποθανατίζει το πόσο σεβαστικά ο νεαρός στρατονόμος «ακροακουμπάει» την ιερά Εικόνα με τις...
31 Δεκεμβρίου, 2019 - 15:21
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2019 - 17:04

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2019: “Ο Στρατονόμος της Παραμυθίας”

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2019: “Ο Στρατονόμος της Παραμυθίας”

Ήταν Αύγουστος 2019. Η Παναγία Παραμυθία εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, φθάνει, κατά την 3η του μηνός, στη γη της Μεγαλονήσου Κρήτης, όπου απεβιβάσθη και μεταφέρθηκε με τις ανάλογες τιμές. Ο φακός του ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» και του φωτορεπόρτερ Ραφαήλ Γεωργιάδη αποθανατίζει το πόσο σεβαστικά ο νεαρός στρατονόμος «ακροακουμπάει» την ιερά Εικόνα με τις άκρες των δακτύλων του, ώστε και να τη βαστάζει, αλλά και να σέβεται το εξαιρετικό γεγονός ότι ευρίσκεται φρουρός της Υπεραγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου.

Αληθώς, ο φωτογραφικός φακός έρχεται να απεικονίσει τον νεαρό στρατονόμο στο απόλυτο ύψος της περιστάσεως, οπότε και αποπνέει ευλάβεια, σοβαρότητα, ανδρεία μαζί με αίσθημα ευθύνης, σε ένα όντως σπουδαίο φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για τη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2019.

 

 

 

 

 

ΦΩΤΟ: Ραφαήλ Γεωργιάδης – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: «Ο στρατονόμος της Παραμυθίας»

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων