15/10/2024 15/10/2024 Μία ιστορική φωτογραφία δύο νέων Αγίων της Εκκλησίας μας, του Αγίου Καλλινίκου Μητροπολίτου Εδέσσης, που σήμερα εορτάζουμε την ανακομιδή την Ιερών του Λειψάνων, και του Αγίου Γερασίμου Μικραγιαννανίτου στο Κυριακό της Νέας Σκήτης στο Άγιο Όρος μετά την χειροτονία του συντοπίτη του Αγίου Καλλινίκου, μακαριστού π. Σπυρίδωνος Νεοσκητιώτη ( δεξιά του Αγίου Καλλινίκου ), τραβηγμένη...
15 Οκτωβρίου, 2024 - 14:38
Τελευταία ενημέρωση: 15/10/2024 - 14:50

Η συνάντηση δύο Αγίων στο Άγιον Όρος το 1969

Διαδώστε:
Η συνάντηση δύο Αγίων στο Άγιον Όρος το 1969

Μία ιστορική φωτογραφία δύο νέων Αγίων της Εκκλησίας μας, του Αγίου Καλλινίκου Μητροπολίτου Εδέσσης, που σήμερα εορτάζουμε την ανακομιδή την Ιερών του Λειψάνων, και του Αγίου Γερασίμου Μικραγιαννανίτου στο Κυριακό της Νέας Σκήτης στο Άγιο Όρος μετά την χειροτονία του συντοπίτη του Αγίου Καλλινίκου, μακαριστού π. Σπυρίδωνος Νεοσκητιώτη ( δεξιά του Αγίου Καλλινίκου ), τραβηγμένη το 1969, κοινοποίησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Αρχιμανδρίτης π. Τιμόθεος Ηλιάκης, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος.

Αριστερά του αγίου Καλλινίκου διακρίνεται ο Άγιος Γεράσιμος Υμνογράφος Μικραγιαννανίτης, ενώ από αριστερά επίσης διακρίνονται οι Μικραγιαννανίτες πατέρες π. Σπυρίδων, π. Μητροφάνης και πρώτος δεξιά ο π. Διονύσιος ο Πνευματικός καθώς και άλλοι πατέρες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων