29/02/2020 29/02/2020 Όταν πολλοί κοσμικοί χριστιανοί προβληματίζονται ενόψει  της μεγάλης περιόδου νηστείας που καλούνται να διέλθουν και μάλλον με κάποια σιωπηρή δυσφορία ξεκινούν την μακρά περίοδο της  Μεγάλης Τεσσαρακοστής, κάποιοι απλοί άνθρωποι της ερήμου, δείχνουν τον δρόμο με την απλότητα διαβίωσης και διατροφής τους. Στις φωτογραφίες εικονίζονται κάποιοι ασκητές-μαχητές της Ορθοδοξίας, Καρουλιώτες οι οποίοι τρέφονται με παξιμάδι...
29 Φεβρουαρίου, 2020 - 18:49
Τελευταία ενημέρωση: 29/02/2020 - 19:05

Οι άνθρωποι-φάροι για την επερχόμενη περίοδο νηστείας μας

Διαδώστε:
Οι άνθρωποι-φάροι για την επερχόμενη περίοδο νηστείας μας

Όταν πολλοί κοσμικοί χριστιανοί προβληματίζονται ενόψει  της μεγάλης περιόδου νηστείας που καλούνται να διέλθουν και μάλλον με κάποια σιωπηρή δυσφορία ξεκινούν την μακρά περίοδο της  Μεγάλης Τεσσαρακοστής, κάποιοι απλοί άνθρωποι της ερήμου, δείχνουν τον δρόμο με την απλότητα διαβίωσης και διατροφής τους. Στις φωτογραφίες εικονίζονται κάποιοι ασκητές-μαχητές της Ορθοδοξίας, Καρουλιώτες οι οποίοι τρέφονται με παξιμάδι και νερό και το κατάλλυμμα κάποιου απ’ αυτούς.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων