07/07/2019 07/07/2019 Με μεγάλη προσέλευση και επιτυχία συνεχίζονται τα μαθήματα αγιογραφίας στον χώρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κορέας στην Σεούλ. Ο καθηγητής – αγιογράφος κ. Σώζος Γιαννούδης ήρθε στην Κορέα και φέτος για να διδάξει την ιερή τέχνη της αγιογραφίας σε Κορεάτες. Τα μαθήματα, που ξεκίνησαν τέλος Μαΐου με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Κορέας κ. Αμβροσίου, παρακολουθούν δεκαοκτώ...
07 Ιουλίου, 2019 - 9:50
Τελευταία ενημέρωση: 07/07/2019 - 9:51

Οι Κορεάτες φτιάχνουν Βυζαντινές εικόνες!

Διαδώστε:
Οι Κορεάτες φτιάχνουν Βυζαντινές εικόνες!

Με μεγάλη προσέλευση και επιτυχία συνεχίζονται τα μαθήματα αγιογραφίας στον χώρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κορέας στην Σεούλ. Ο καθηγητής – αγιογράφος κ. Σώζος Γιαννούδης ήρθε στην Κορέα και φέτος για να διδάξει την ιερή τέχνη της αγιογραφίας σε Κορεάτες.

Τα μαθήματα, που ξεκίνησαν τέλος Μαΐου με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Κορέας κ. Αμβροσίου, παρακολουθούν δεκαοκτώ σπουδαστές ορθόδοξοι και ετερόδοξοι και πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 10 π.μ. μέχρι τις 6 μ.μ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων