25/05/2019 25/05/2019 Για τα μικρά, τα μεγάλα, τα απειροελάχιστα, για τα εξόχως σημαντικά και για τα λίγο πιο ασήμαντα: ΓΙΑ ΟΛΑ ευχαριστούμε τον Θεόν. Για κάποιους συναθρώπους μας, όπως είναι οι ποδοσφαιριστές, το “γκολ” είναι το επάγγελμά τους και συνάμα η χαρά τους, για τον οποίο στόχο ετούτου του πολυπόθητου “γκολ” και την επίτευξη του, ευχαριστούν με...
25 Μαΐου, 2019 - 19:43
Τελευταία ενημέρωση: 25/05/2019 - 19:51

“Σ’ ευχαριστώ, Θέε μου, γι’ αυτό το γκολ”

Διαδώστε:
“Σ’ ευχαριστώ, Θέε μου, γι’ αυτό το γκολ”

Για τα μικρά, τα μεγάλα, τα απειροελάχιστα, για τα εξόχως σημαντικά και για τα λίγο πιο ασήμαντα:

ΓΙΑ ΟΛΑ ευχαριστούμε τον Θεόν.

Για κάποιους συναθρώπους μας, όπως είναι οι ποδοσφαιριστές, το “γκολ” είναι το επάγγελμά τους και συνάμα η χαρά τους, για τον οποίο στόχο ετούτου του πολυπόθητου “γκολ” και την επίτευξη του, ευχαριστούν με μεγάλη θέρμη τον Θεόν εντός του ποδοσφαιρικού γηπέδου.

Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών στις παράκατω φώτο δεν είναι ούτε καν αναγκαία, λόγω της μεγάλης αναγνωρισιμότητος πολλών εξ αυτών των παγκοσμίως γνωστών, συγχρόνων, αλλά και παλαιότερης δράσης ποδοσφαιριστών.

Μέσι, Καβάνι, ο παλαιότερος Τζιοβάνι. 

Απολαύστε τις μορφές αυτών και άλλων κάποιων εξίσου σημαντικών ποδοσφαιριστών, καθώς αφιερώνουν το γκολ ή την καλή απόδοση τους, εις τον Θεόν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Κώστας Παναγόπουλος – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων