27/05/2019 27/05/2019 Για να τελεσθεί το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, πού είναι σκοπός της Θείας Λειτουργίας, είναι απαραίτητο ο ιερεύς να έχει το πρόσφορο. Τα πρόσφορα κατέχουν άλλωστε τη δική τους ξεχωριστή θέση στη θεία λειτουργία.  Μια αρτοποιία δραστηριοποιείται στην παρασκευή γνήσιων αγιορείτικων ζυμωτών προσφόρων με προζύμι που “αναπιάνει” ανήμερα της Εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στις...
27 Μαΐου, 2019 - 18:57
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2019 - 20:36

Τα γνήσια ζυμωτά πρόσφορα της Αθήνας

Διαδώστε:
Τα γνήσια ζυμωτά πρόσφορα της Αθήνας

Για να τελεσθεί το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, πού είναι σκοπός της Θείας Λειτουργίας, είναι απαραίτητο ο ιερεύς να έχει το πρόσφορο. Τα πρόσφορα κατέχουν άλλωστε τη δική τους ξεχωριστή θέση στη θεία λειτουργία.  Μια αρτοποιία δραστηριοποιείται στην παρασκευή γνήσιων αγιορείτικων ζυμωτών προσφόρων με προζύμι που “αναπιάνει” ανήμερα της Εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στις 14 Σεπτέμβρη.

Η συγκεκριμένη αρτοποιία του Χρήστου Τσατσούλη είναι η μοναδική επιχείρηση στην Αθήνα που παρασκευάζει γνήσια πρόσφορα ζυμωτά. Επίσης η επιχείρηση του Χρήστου Τσατσούλη ειδικεύεται στην παραγωγή αρτιδίων και άρτων αρτοκλασίας για Ιερούς Ναούς με παράδοση σε όλη την Αθήνα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων