11/06/2024 11/06/2024 Το Υπουργείο Πολιτισμού ανακοίνωσε ότι εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών τις επόμενες ημέρες, είναι πιθανό να τροποποιηθεί το ωράριο λειτουργίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης. Οπως έχει ήδη ανακοινωθεί από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών και από τον Οργανισμό Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων, «λόγω της πρόβλεψης υψηλών θερμοκρασιών, για τις επόμενες μέρες, ενδεχομένως ο αρχαιολογικός χώρος...
11 Ιουνίου, 2024 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 11/06/2024 - 19:55

Ακρόπολη: Πιθανές οι αλλαγές στο ωράριο εξαιτίας του καύσωνα

Διαδώστε:
Ακρόπολη: Πιθανές οι αλλαγές στο ωράριο εξαιτίας του καύσωνα

Το Υπουργείο Πολιτισμού ανακοίνωσε ότι εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών τις επόμενες ημέρες, είναι πιθανό να τροποποιηθεί το ωράριο λειτουργίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης.

Οπως έχει ήδη ανακοινωθεί από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών και από τον Οργανισμό Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων, «λόγω της πρόβλεψης υψηλών θερμοκρασιών, για τις επόμενες μέρες, ενδεχομένως ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης θα πρέπει να κλείσει από τις 12 το μεσημέρι ως τις 5 το απόγευμα».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων