28/06/2024 28/06/2024 Aκυρώνεται η συναυλία του μεγάλου συνθέτη Σταύρου Ξαρχάκου στη Μονή Αρκαδίου στο Ρέθυμνο που ήταν προγραμματισμένη να γίνει την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024, επειδή όπως αναφέρει ο ίδιος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης «η μουσική πρέπει να ενώνει και όχι να διχάζει». Υπενθυμίζεται ότι αντιδράσεις είχε προκαλέσει η χορηγία της εταιρείας ΤΕΡΝΑ στη μεγάλη συναυλία του...
28 Ιουνίου, 2024 - 16:08
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2024 - 18:47

Ακυρώνεται η συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στη Μονή Αρκαδίου

Διαδώστε:
Ακυρώνεται η συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στη Μονή Αρκαδίου

Aκυρώνεται η συναυλία του μεγάλου συνθέτη Σταύρου Ξαρχάκου στη Μονή Αρκαδίου στο Ρέθυμνο που ήταν προγραμματισμένη να γίνει την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024, επειδή όπως αναφέρει ο ίδιος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης «η μουσική πρέπει να ενώνει και όχι να διχάζει».

Υπενθυμίζεται ότι αντιδράσεις είχε προκαλέσει η χορηγία της εταιρείας ΤΕΡΝΑ στη μεγάλη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου με διοργανωτές τη Μονή Αρκαδίου και την Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.

Σχετική ανακοίνωση είχε εκδώσει και η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.

Αναλυτικά το μήνυμα του Σταύρου Ξαρχάκου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης για την προσκληση στη συναυλία αυτή για τα 83 χρονια απο τη Μάχη της Κρήτης .
Επειδη η μουσική πρέπει να ενώνει και όχι να διχάζει , αποφάσισα την ακύρωση της συναυλίας αυτής .
Οφείλω δε να τονίσω οτι ουδεμία γνώση και πληροφορηση επί του ζητήματος ειχα από κανέναν .
Σ.Ξ»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων