25/12/2020 25/12/2020 Σε Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού, χωρίς μεταβολή του γνωστικού του αντικειμένου, μετονομάζεται το Τμήμα Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Την απόφαση αυτή υπέγραψε ο υφυπουργός Παιδείας Β. Διγαλάκης, μετά την ομόφωνη γνώμη της Συγκλήτου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τη γνώμη του Ανώτατου Συμβουλίου της ΕΘ.Α.Α.Ε..
25 Δεκεμβρίου, 2020 - 9:53

ΑΠΘ: Αλλάζει όνομα το Τμ. Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας

Διαδώστε:
ΑΠΘ: Αλλάζει όνομα το Τμ. Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας

Σε Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού, χωρίς μεταβολή του γνωστικού του αντικειμένου, μετονομάζεται το Τμήμα Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Την απόφαση αυτή υπέγραψε ο υφυπουργός Παιδείας Β. Διγαλάκης, μετά την ομόφωνη γνώμη της Συγκλήτου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τη γνώμη του Ανώτατου Συμβουλίου της ΕΘ.Α.Α.Ε..

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων