02/09/2021 02/09/2021 Ένα καινούργιο διαδικτυακό Φεστιβάλ ξεκινάει στον ορθόδοξο -και όχι μόνο- κόσμο. Ονομάζεται Orthodox Arts Festival και θα διαρκέσει από τις 17 μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου. Το Φεστιβάλ έχει ως στόχο να καταστεί το μεγαλύτερο διαδικτυακό Διεθνές Φεστιβάλ Ορθοδόξων Καλλιτεχνών. Η έδρα του είναι στη Μ. Βρετανία. Το Φεστιβάλ θα είναι το πρώτο που θα συμπεριλάβει την τρισδιάστατη...
02 Σεπτεμβρίου, 2021 - 18:04
Τελευταία ενημέρωση: 02/09/2021 - 17:50

Δεκαήμερο Ορθόδοξο Φεστιβάλ στο Λονδίνο τον Σεπτέμβρη

Διαδώστε:
Δεκαήμερο Ορθόδοξο Φεστιβάλ στο Λονδίνο τον Σεπτέμβρη

Ένα καινούργιο διαδικτυακό Φεστιβάλ ξεκινάει στον ορθόδοξο -και όχι μόνο- κόσμο. Ονομάζεται Orthodox Arts Festival και θα διαρκέσει από τις 17 μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου.

Το Φεστιβάλ έχει ως στόχο να καταστεί το μεγαλύτερο διαδικτυακό Διεθνές Φεστιβάλ Ορθοδόξων Καλλιτεχνών. Η έδρα του είναι στη Μ. Βρετανία. Το Φεστιβάλ θα είναι το πρώτο που θα συμπεριλάβει την τρισδιάστατη τεχνολογία υψηλής ποιότητας στις διάφορες Γκαλερί (εκ των καλύτερων στον κόσμο) Εικονικής Πραγματικότητας του. Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν πάνω από εκατό καλλιτέχνες από τους χώρους των Ψηφιακών Τεχνών, Εικαστικών, Αγιογραφίας, Αρχιτεκτονικής Εκκλησιών, Εσωτερικής Διακόσμησης και Λειτουργικού Εκκλησιαστικού Επίπλου, Μουσικής, Ψαλτικής, Ταινιών, Θεάτρου και Λογοτεχνίας.

Ανάμεσα τους καταξιωμένα ονόματα ορθοδόξων καλλιτεχνών από τον παγκόσμιο χώρο των Τεχνών, όπως ο βραβευμένος με πέντε βραβεία “Εmmy” Jonathan Jackson, ο συγγραφέας Paul Kingsnorth, ο ζωγράφος/ Αγιογράφος Γιώργος Κορδής, η Πρόεδρος της Μητροπολιτικής Συμφωνικής Ορχήστρας Αθηνών, Ψάλτρια, Νεκταρία Καραντζή, ο Μουσικός Διευθυντής και αρχιμουσικός της Μητροπολιτικής Συμφωνικής Ορχήστρας Αθηνών, Βασίλης Τσαμπρόπουλος, όπως και άλλοι πολλοί υπέροχοι καλλιτέχνες διαπρεπείς στον χώρο τους.

Τέλος, στο Φεστιβάλ θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στον κόσμο ένα Αγιογραφικό Μουσείο Εικονικής Πραγματικότητας.

Η ιστοσελίδα λόγω λειτουργικότητας είναι στα Αγγλικά.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

Ιωάννης Αντωνιάδης, Υπεύθυνος Οργάνωσης

Orthodox Arts Festival

46A High Street, Glastonbury, BA6 9DX, UK

Tel: +44 (0) 1458 832911, Email: [email protected]

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων