16/09/2024 16/09/2024 Παρουσία του Προέδρου της ΔΕΘ κ. Αναστασίου Τζήκα ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του επιστημονικού προγράμματος του ΑΠΘ: ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ στη ΔΕΘ ACADEMIA. Με μεγαλή επιτυχία παρουσία του Προέδρου της ΔΕΘ κ. Αναστασίου Τζήκα ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Επιστημονικού Προγράμματος: Θρησκεία Κοινωνία και Τεχνητή Νοημοσύνη του ΚΕΔΙΒΙΜ του ΑΠΘ. Ο ίδιος συνεχάρη τον επιστημονικά...
16 Σεπτεμβρίου, 2024 - 10:34

ΔΕΘ: Συμμετοχή του επιστημονικού προγράμματος: Θρησκεία, Κοινωνία και Τεχνητή Νοημοσύνη

Διαδώστε:
ΔΕΘ: Συμμετοχή του επιστημονικού προγράμματος: Θρησκεία, Κοινωνία και Τεχνητή Νοημοσύνη

Παρουσία του Προέδρου της ΔΕΘ κ. Αναστασίου Τζήκα ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του επιστημονικού προγράμματος του ΑΠΘ: ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ στη ΔΕΘ ACADEMIA.

Με μεγαλή επιτυχία παρουσία του Προέδρου της ΔΕΘ κ. Αναστασίου Τζήκα ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Επιστημονικού Προγράμματος: Θρησκεία Κοινωνία και Τεχνητή Νοημοσύνη του ΚΕΔΙΒΙΜ του ΑΠΘ. Ο ίδιος συνεχάρη τον επιστημονικά υπεύθυνο και διδάσκοντα του προγράμματος καθηγητή της Θεολογικής Σχολής κ. Κωνσταντίνο Κωτσιόπουλο, τον Μεταδιδάτορα του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού και διδάσκοντα στο πρόγραμμα κ. Αχιλλέα Παπατόλιο καθώς και την ομάδα τους. Παρότρυνε δε τον Καθηγητή κ. Κωτσιόπουλο για νέες μελλοντικές δράσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

Θρησκεία, Κοινωνία και Τεχνητή Νοημοσύνη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων