05/04/2024 05/04/2024 Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) και του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Απριλίου 2024 και ώρα 12:15 διάλεξη με θέμα: “Η ιστορία της Ορθοδοξίας στην Πολωνία, η ουνία και το μέλλον”. Εισηγητής είναι ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος κ. Andrej (Borkowski), Καθηγητής στη Χριστιανική Θεολογική...
05 Απριλίου, 2024 - 15:09
Τελευταία ενημέρωση: 05/04/2024 - 14:17

Διάλεξη στο ΕΚΠΑ με θέμα: “Η ιστορία της Ορθοδοξίας στην Πολωνία, η Ουνία και το μέλλον”

Διαδώστε:
Διάλεξη στο ΕΚΠΑ με θέμα: “Η ιστορία της Ορθοδοξίας στην Πολωνία, η Ουνία και το μέλλον”

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) και του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Απριλίου 2024 και ώρα 12:15 διάλεξη με θέμα: “Η ιστορία της Ορθοδοξίας στην Πολωνία, η ουνία και το μέλλον”.

Εισηγητής είναι ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος κ. Andrej (Borkowski), Καθηγητής στη Χριστιανική Θεολογική Ακαδημία της Βαρσοβίας (Πολωνία) – Chrześcijańskiej Akademii Teologicznej w Warszawie.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Οπτικοακουστικής Διδασκαλίας, Θεολογική Σχολή, Πανεπιστημιούπολη, Άνω Ιλίσια. Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

– Πληροφορίες:
Καθηγητής Σωτήριος Δεσπότης
[email protected]

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων