11/05/2019 11/05/2019 Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου» και ο Σύλλογος για τη Διαφύλαξη της Πολιτιστικής Κληρονομιάς «Μακρυγιάννης» σας προσκαλούν στην εκδήλωση που διοργανώνουν την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 και ώρα 7.00 μ. μ. στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης με θέμα: «Οι νέοι και το Άγιο Όρος». Ομιλητής θα είναι ο Αγιορείτης Ιερομόναχος π. Γρηγόριος της...
11 Μαΐου, 2019 - 11:09
Τελευταία ενημέρωση: 11/05/2019 - 10:59

Εκδήλωση Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας για το Άγιο Όρος

Διαδώστε:
Εκδήλωση Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας για το Άγιο Όρος

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου» και ο Σύλλογος για τη Διαφύλαξη της Πολιτιστικής Κληρονομιάς «Μακρυγιάννης» σας προσκαλούν στην εκδήλωση που διοργανώνουν την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 και ώρα 7.00 μ. μ. στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης με θέμα: «Οι νέοι και το Άγιο Όρος». Ομιλητής θα είναι ο Αγιορείτης Ιερομόναχος π. Γρηγόριος της Ι. Μ. Οσίου Γρηγορίου Αγίου Όρους. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από τη Βυζαντινή Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας, από απάνθισμα ποντιακών τραγουδιών αφιερωμένων στην Παναγία και από το Μουσικό Σύνολο Έντεχνης Μουσικής του σχολείου. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων