29/10/2020 29/10/2020 Βίαιη επίθεση εναντίον του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών εξαπέλυσε ομάδα  20 “αγνώστων”. Οι δράστες εισέβαλαν στο γραφείο του καθηγητή κ. Δημήτρη Μπουραντώνη, κατέστρεψαν τα πάντα και επιτέθηκαν στον ίδιο και τον αντιπρύτανη καθηγητή Κωνσταντίνο Δράκο. Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, οι ίδιοι έπιασαν τον πρύτανη από τον λαιμό και απείλησαν τη ζωή του. Οι άγνωστοι προκάλεσαν φθορές σε...
29 Οκτωβρίου, 2020 - 13:45
Τελευταία ενημέρωση: 29/10/2020 - 15:59

“Άγνωστοι” εισέβαλαν στο Γραφείο του Πρύτανη (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
“Άγνωστοι” εισέβαλαν στο Γραφείο του Πρύτανη (ΦΩΤΟ)

Βίαιη επίθεση εναντίον του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών εξαπέλυσε ομάδα  20 “αγνώστων”. Οι δράστες εισέβαλαν στο γραφείο του καθηγητή κ. Δημήτρη Μπουραντώνη, κατέστρεψαν τα πάντα και επιτέθηκαν στον ίδιο και τον αντιπρύτανη καθηγητή Κωνσταντίνο Δράκο.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, οι ίδιοι έπιασαν τον πρύτανη από τον λαιμό και απείλησαν τη ζωή του. Οι άγνωστοι προκάλεσαν φθορές σε γραφεία και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ έγραψαν συνθήματα υπέρ των καταλήψεων.

Τα μέλη της διοίκησης του ιδρύματος θα συνεδριάσουν άμεσα για αν εκδώσουν ανακοίνωση καταδίκης των ακραίων αυτών περιστατικών.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Οικονομικό Πανεπιστήμιο: «Τέτοιες έκνομες και αντιδημοκρατικές ενέργειες δεν έχουν θέση στο Πανεπιστήμιο. Η πολιτεία οφείλει να εγγυηθεί την δημοκρατική και εύρυθμη λειτουργία του δημόσιου Πανεπιστημίου. Η παρατεταμένη ανοχή στην παρανομία που ενδημεί στην ευρύτερη των εγκαταστάσεων του Ιδρύματος περιοχή, μόνο δυσμενείς συνέπειες έχει στη λειτουργία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων