22/02/2024 22/02/2024 Η 8η Ετήσια Διάλεξη “Εις Μνήμην Ιωάννου Μ. Φουντούλη” πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γ΄ Αμφιθέατρο της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ. Πατήστε ΕΔΩ για να το παρακολουθήσετε σε επανάληψη  Την Ετήσια Διάλεξη διοργάνωσε το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Το θέμα της διάλεξης ήταν “Οι φυσικές καταστροφές μέσα...
22 Φεβρουαρίου, 2024 - 18:10
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2024 - 20:26

Η 8η’ Ετήσια Διάλεξη “Εις Μνήμην Ιωάννου Μ. Φουντούλη” στην Θεολογική Σχολή του Α.Π.Θ.

Διαδώστε:
Η 8η’ Ετήσια Διάλεξη “Εις Μνήμην Ιωάννου Μ. Φουντούλη” στην Θεολογική Σχολή του Α.Π.Θ.

Η 8η Ετήσια Διάλεξη “Εις Μνήμην Ιωάννου Μ. Φουντούλη” πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γ΄ Αμφιθέατρο της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ.

Πατήστε ΕΔΩ για να το παρακολουθήσετε σε επανάληψη 

Την Ετήσια Διάλεξη διοργάνωσε το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Το θέμα της διάλεξης ήταν “Οι φυσικές καταστροφές μέσα από τα λειτουργικά κείμενα της ύστερης βυζαντινής περιόδου”.  Ομιλητής ήταν ο  κ. Κρίτων Χρυσοχοΐδης Ομότιμος Διευθυντής Ερευνών του Ινστιτούτου Ιστορικών Eρευνών του Eθνικού Iδρύματος Ερευνών

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων