09/02/2021 09/02/2021 Το Πανεπιστήμιο της Άγκυρας σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια της Πόλης και της Θράκης με τη συμβολή της Ελληνικής Πρεσβείας της Ελλάδος στην Άγκυρα ,γιορτάζουν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ στις 09/02 και ώρα 14:00 με θεματική ενότητα “50 χρόνια από το Θάνατο του Νομπελίστα Γεωργίου Σεφέρη” Την εκδήλωση χαιρετίζουν  ο Κοσμήτορας της Σχολής...
09 Φεβρουαρίου, 2021 - 9:11
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2021 - 8:25

Η Ελληνική Γλώσσα στο Πανεπιστήμιο της Άγκυρας

Διαδώστε:
Η Ελληνική Γλώσσα στο Πανεπιστήμιο της Άγκυρας

Το Πανεπιστήμιο της Άγκυρας σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια της Πόλης και της Θράκης με τη συμβολή της Ελληνικής Πρεσβείας της Ελλάδος στην Άγκυρα ,γιορτάζουν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ στις 09/02 και ώρα 14:00 με θεματική ενότητα “50 χρόνια από το Θάνατο του Νομπελίστα Γεωργίου Σεφέρη”
Την εκδήλωση χαιρετίζουν  ο Κοσμήτορας της Σχολής Γλωσσών και Ιστορίας,  όπου ανήκει και το τμήμα Νεοελληνικών Σπουδών, Dr Levent Kayapinar, ο Συντονιστής Εκπαίδευσης στην Κωνσταντινούπολη, Γιάννης Γιγουρτσής , ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Άγκυρα, Μιχαήλ-Χρήστος Διάμεσης και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου της Άγκυρας Dr. Necdet ÜNÜVAR.
Ακολουθούν ομιλίες και παρουσιάσεις από καθηγητές και φοιτητές των τμημάτων των τριών τουρκικών Πανεπιστημίων που ασχολούνται με τις νεοελληνικές σπουδές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων