15/05/2020 15/05/2020 Σε μια εποχή που δεν μοιάζει με καμία άλλη, και με τα δεδομένα που επιβάλλουν τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, νέοι και νέες από την Ελλάδα και στο εξωτερικό καλούνται να βρουν νέους τρόπους για να τιμήσουν τη 19η Μαΐου. Λίγες ημέρες πριν από τη συμπλήρωση 101 ετών από τότε που ο Τούρκος εθνικιστής...
15 Μαΐου, 2020 - 12:57
Τελευταία ενημέρωση: 15/05/2020 - 12:14

Η Ποντιακή Νεολαία τιμά τη Γενοκτονία (βίντεο)

Διαδώστε:
Η Ποντιακή Νεολαία τιμά τη Γενοκτονία (βίντεο)

Σε μια εποχή που δεν μοιάζει με καμία άλλη, και με τα δεδομένα που επιβάλλουν τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, νέοι και νέες από την Ελλάδα και στο εξωτερικό καλούνται να βρουν νέους τρόπους για να τιμήσουν τη 19η Μαΐου.
Λίγες ημέρες πριν από τη συμπλήρωση 101 ετών από τότε που ο Τούρκος εθνικιστής αξιωματικός Μουσταφά Κεμάλ αποβιβάστηκε στην Σαμψούντα του Πόντου «εγκαινιάζοντας» τη δεύτερη και πιο σκληρή φάση της Γενοκτονίας των Ελλήνων, η Νεολαία Ομίλου Ποντίων Χορευτών Καβάλας στέλνει το μήνυμα ότι «δεν ξεχνά».
Τηρώντας τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης, τα μέλη της έφτιαξαν ένα βίντεο ώστε να αποτίσουν φόρο τιμής.

Πηγή: :pontos-news.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων