06/02/2023 07/02/2023 Κλειστά θα παραμείνουν την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023  τα σχολεία σε διάφορες περιοχές της περιφέρειας της επικράτειας λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα». Δήμοι Φλώρινας, Κοζάνης και Αμυνταίου Κλειστά θα παραμείνουν την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023, λόγω της κακοκαιρίας, τα σχολεία στους δήμους Φλώρινας, Κοζάνης και Αμυνταίου. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν και στους τρεις δήμους κανονικά....
06 Φεβρουαρίου, 2023 - 20:41
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2023 - 2:18

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Ποια σχολεία θα είναι κλειστά την Τρίτη στην περιφέρεια

Διαδώστε:
Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Ποια σχολεία θα είναι κλειστά την Τρίτη στην περιφέρεια

Κλειστά θα παραμείνουν την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023  τα σχολεία σε διάφορες περιοχές της περιφέρειας της επικράτειας λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

Δήμοι Φλώρινας, Κοζάνης και Αμυνταίου

Κλειστά θα παραμείνουν την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023, λόγω της κακοκαιρίας, τα σχολεία στους δήμους Φλώρινας, Κοζάνης και Αμυνταίου. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν και στους τρεις δήμους κανονικά.
Αργότερα θα χτυπήσει το κουδούνι σε αρκετούς δήμους στη Δυτική Μακεδονία. Στον δήμο Βελβεντού Κοζάνης και στον δήμο Δεσκάτης Γρεβενών τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 9 το πρωί.
Μια ώρα αργότερα θα λειτουργήσουν τα σχολεία στους δήμους Βοΐου και Νεστορίου. Στις 9.15πμ θα ξεκινήσουν τα μαθήματα στους δήμους Καστοριάς και Γρεβενών. Τέλος στον δήμο Εορδαίας τα σχολεία θα λειτουργήσουν στις 10 το πρωί.

 

Χίος

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε Βολισσό και Καρδάμυλα και την Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023.
Επειτα από επικοινωνία του Δημάρχου Χίου, Σταμάτη Κάρμαντζη με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου (Γιάννη Ρε και Ευτυχία Βλυσίδου αντίστοιχα) και μετά από την εισήγησή τους αποφάσισε οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις περιοχές Καρδαμύλων και Βολισσού να παραμείνουν κλειστές λόγω κακοκαιρίας για 2η μέρα.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν με τηλεκπαίδευση, ενώ όλες οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες του νησιού θα λειτουργήσουν κανονικά

 

Βόρεια Κυνουρία

Κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Το ίδιο θα ισχύσει και για τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, το ΚΔΑΠ και το ΚΔΑΠΑμεΑ.
Όπως γνωστοποίησε, ο δήμος, την Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023, προβλέπεται επιδείνωση του καιρού, με χαμηλές θερμοκρασίες.
Ο δήμος, ζητά απ’ τους πολίτες, να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους.
Τα μαθήματα θα γίνουν μέσω της τηλεκπαίδευσης.

 

Δήμοι Ζαγοράς – Μουρεσίου και Σκοπέλου

Αύριο Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου, θα παραμείνουν κλειστές, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (χαμηλές θερμοκρασίες και παγετός) που επικρατούν σε ολόκληρη της περιοχή του Δήμου, σύμφωνα και με τις προβλέψεις της Ε.Μ.Υ.
Τα μαθήματα δύναται να πραγματοποιηθούν με τηλεκπαίδευση σύμφωνα με τις υποδείξεις των εκπαιδευτικών Αρχών.
Επίσης, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (χαμηλές θερμοκρασίες, παγετός κτλ.) που επικρατούν στο νησί της Σκοπέλου, με απόφαση του Δημάρχου Σκοπέλου αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου, καθώς και του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού, για αύριο Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023.
Τα μαθήματα θα γίνουν με την μέθοδο της τηλεκπαίδευσης.

 

Δήμος Νοτίου Πηλίου

Κλειστά θα είναι και αύριο (Τρίτη 7 Φεβρουαρίου) λόγω καιρικών φαινομένων, όλα τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νοτίου Πηλίου, εκτός από το Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Καλών Νερών, Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Άνω Γατζέας και τον Παιδικό Σταθμό Κορώπης που θα λειτουργήσουν κανονικά.

 

Δήμος Γορτυνίας

Κλειστά θα μείνουν και την Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023, οι σχολικές μονάδες του δήμου Γορτυνίας. Αυτό γνωστοποιήθηκε απ’ τον δήμαρχο της περιοχής, Στάθη Κούλη
Θυμίζουμε, ότι η απόφαση αυτή, έχει προληπτικό χαρακτήρα, λόγω του αυξημένου παγετού και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών.
Όλες οι σχολικές δομές στο δήμο Γορτυνίας, έμειναν κλειστές και τη Δευτέρα.
Τα μαθήματα βέβαια, θα γίνουν μέσω της τηλεκπαίδευσης.

 

Ικαρία

Ο δήμαρχος Ικαρίας, Νίκος Καλαμπόγιας, με απόφασή του κλείνει τα σχολεία του νησιού λόγω των καιρικών φαινομένων.
Στην ανακοίνωση του Δημάρχου αναφέρεται: «Λόγω των συνεχιζόμενων δύσκολων καιρικών συνθηκών που επικρατούν, τις αναφορές για κατά τόπους χιονόπτωση, της πιθανότητας ύπαρξης παγετού κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, του μεγάλου αριθμού μετακινουμένων μαθητών ειδικά από τα ορεινά χωριά και πρωτίστως για την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών, όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ικαρίας καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 07.02.2023.

 

Π.Ε. Ρεθύμνου

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τρίτη 07 Φεβρουαρίου  τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των  Δήμων Αμαρίου, Ανωγείων και ορεινού Μυλοποτάμου.
Η απόφαση αυτή λήφθηκε για την ασφάλεια της εκπαιδευτικής κοινότητας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

 

Δήμος Κισσάμου

Ο Δήμος Κισσάμου ανακοίνωσε ότι, η λειτουργία του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου της Κοινότητας Έλους αναστέλλεται και για αύριο Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, καθώς τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένονται να ενταθούν, στην περιοχή, τις επόμενες ώρες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΗΣ: Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Ποια σχολεία θα είναι κλειστά την Τρίτη στην Αττική

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων