23/04/2020 23/04/2020 Οι νέοι συνθέτες και σολίστ της Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας Underground Υouth Orchestra, δεν το βάζουν κάτω. Σε μια συστράτευση μουσικής μέσα στην καραντίνα που έχουν επιβάλει τα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία, μεταφέρουν τις πρόβες και τα κονσέρτα τους στο… Διαδίκτυο.  Η Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα Underground Υouth Orchestra ιδρύθηκε το 2010. Ξεκίνησε από ένα...
23 Απριλίου, 2020 - 10:55
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2020 - 10:47

Μέρες Καραντίνες με την “Underground Υouth Orchestra”

Διαδώστε:
Μέρες Καραντίνες με την “Underground Υouth Orchestra”

Οι νέοι συνθέτες και σολίστ της Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας Underground Υouth Orchestra, δεν το βάζουν κάτω. Σε μια συστράτευση μουσικής μέσα στην καραντίνα που έχουν επιβάλει τα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία, μεταφέρουν τις πρόβες και τα κονσέρτα τους στο… Διαδίκτυο.

Η Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα Underground Υouth Orchestra ιδρύθηκε το 2010. Ξεκίνησε από ένα σύνολο παιδιών, που επιθυμούσαν να βρίσκονται και να κάνουν μουσική μαζί. Οι πρόβες άρχισαν σε ένα υπόγειο (εξ ου και το όνομα της ορχήστρας) και τα πρώτα χρόνια οι συναυλίες είχαν εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Γρήγορα, η μουσική ομάδα κατάφερε να διακριθεί, να συμμετέχει σε Φεστιβάλ, να πραγματοποιεί συναυλίες, κερδίζοντας την αγάπη των φιλόμουσων. Το σχήμα σήμερα αποτελείται από 45 σπουδαστές μουσικής, ηλικίας 10-25 ετών. Η ορχήστρα από το 2019 στεγάζεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η υπεύθυνη για την εκπαίδευση ομάδα καθηγητών αποτελείται από τους επαγγελματίες μουσικούς: Ευσταθία Παπαγεωργοπούλου, Franc Shestani, Όσβαλντ Αμιράλη, Μιχάλη Ραμό, Κώστα Σίσκο και Μαρίνο Τρανουδάκη. Ο Κώστας Ηλιάδης είναι καλλιτεχνικός διευθυντής, μαέστρος και ενορχηστρωτής της Ορχήστρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων