18/09/2024 18/09/2024 Στον αύλειο χώρο του ιστορικού και εμβληματικού Ναού της Αγίας Τριάδος ο ενοριακός Ναός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αδάμαντος διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα: “Τα λαϊκά του Μίκη Θεοδωράκη”. Με συντελεστές τους Δημήτρη Κανέλλο μαζί με την εκπαιδευτικό μουσικής, μαέστρο χορωδιών και τραγουδίστρια Όλγα Καμηλάρη. Η μουσική επιμέλεια του προγράμματος ήταν του Θανάση Βασιλά, ο οποίος...
18 Σεπτεμβρίου, 2024 - 17:08
Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2024 - 16:13

Μουσική εκδήλωση στον Αδάμαντα της Μήλου

Διαδώστε:
Μουσική εκδήλωση στον Αδάμαντα της Μήλου

Στον αύλειο χώρο του ιστορικού και εμβληματικού Ναού της Αγίας Τριάδος ο ενοριακός Ναός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αδάμαντος διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα: “Τα λαϊκά του Μίκη Θεοδωράκη”.

Με συντελεστές τους Δημήτρη Κανέλλο μαζί με την εκπαιδευτικό μουσικής, μαέστρο χορωδιών και τραγουδίστρια Όλγα Καμηλάρη. Η μουσική επιμέλεια του προγράμματος ήταν του Θανάση Βασιλά, ο οποίος υπήρξε επί 18 συναπτά έτη συνεργάτης και συνοδοιπόρος του πολυβραβευμένου και αστείρευτου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

Συμμετείχαν, οι, από την Μήλο, εκπαιδευτικός – ερμηνεύτρια Ειρήνη Βικελή, Μαντολίνο: Κυριακή Καμακάρη, Πλήκτρα – Κιθάρα: Σταυρούλα Καμακάρη, στο Πιάνο: Ανδρέας Βουδούρης και Κιθάρα- Μπάσο: Περικλής Μαλακατές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων