27/08/2024 27/08/2024 Το Σάββατο 24 Αυγούστου 2024 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση προς τιμήν του κ. Χρήστου Καραγιάννη, Αντιπρύτανη Έρευνας, Καινοτομίας και Διά Βίου Μάθησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) και Αναπλ. Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής Αθηνών, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Αυλάκι Φθιώτιδας.  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, ο...
27 Αυγούστου, 2024 - 13:37
Τελευταία ενημέρωση: 27/08/2024 - 13:23

Ο Αντιπρύτανης ΕΚΠΑ, Χρήστος Καραγιάννης, τιμήθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του

Διαδώστε:
Ο Αντιπρύτανης ΕΚΠΑ, Χρήστος Καραγιάννης, τιμήθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του

Το Σάββατο 24 Αυγούστου 2024 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση προς τιμήν του κ. Χρήστου Καραγιάννη, Αντιπρύτανη Έρευνας, Καινοτομίας και Διά Βίου Μάθησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) και Αναπλ. Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής Αθηνών, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Αυλάκι Φθιώτιδας. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χ. Σταϊκούρας, οι Βουλευτές κ. Ι. Οικονόμου και Γ. Κοτρωνιάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Φθιώτιδος κ. Χ. Γεωργίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδος κ. Α. Κυρίτσης, ο Δήμαρχος Στυλίδος κ. Ι. Αποστόλου, εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ ο κ. Ε. Τσόγκας και πλήθος κόσμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων