20/01/2022 20/01/2022 Άλλη μια τοιχογραφία, εμπνευμένη από την Επανάσταση του ’21, κοσμεί ένα ακόμα σχολείο της Αθήνας. Η τοιχογραφία στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών στο Μετς, εμπνευσμένη από το έργο του Γερμανού ζωγράφου Johann Georg Christian Perlberg, με τίτλο «Ο νεαρός τυμπανιστής του Μεσολογγίου» ή «Τα τύμπανα του πολέμου της ανεξαρτησίας», φιλοτεχνήθηκε από τον καλλιτέχνη του δρόμου...
20 Ιανουαρίου, 2022 - 16:36

«Ο νεαρός τυμπανιστής του Μεσολογγίου»

Διαδώστε:
«Ο νεαρός τυμπανιστής του Μεσολογγίου»

Άλλη μια τοιχογραφία, εμπνευμένη από την Επανάσταση του ’21, κοσμεί ένα ακόμα σχολείο της Αθήνας. Η τοιχογραφία στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών στο Μετς, εμπνευσμένη από το έργο του Γερμανού ζωγράφου Johann Georg Christian Perlberg, με τίτλο «Ο νεαρός τυμπανιστής του Μεσολογγίου» ή «Τα τύμπανα του πολέμου της ανεξαρτησίας», φιλοτεχνήθηκε από τον καλλιτέχνη του δρόμου SAME84.

Σύμφωνα με την ομάδα του fb «Ελλήνων Μνήμες», ο καλλιτέχνης χρησιμοποίησε μικτή τεχνική από σπρέι και ακρυλικά χρώματα, προκειμένου να αποδώσει ελεύθερα το έργο σε εντυπωσιακά μεγάλη κλίμακα, σαν να το παρουσίαζε σε καμβά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων