04/06/2024 04/06/2024 Με μαθήματα προσανατολισμού συνεχίζουν κατά τη δεύτερη εβδομάδα Πανελλαδικών Εξετάσεων οι υποψήφιοι των ΓΕΛ. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα, Τρίτη 4 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ θα εξεταστούν στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών),τα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής)και τη Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας). Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος “Αρχαία Ελληνικά” πατήστε εδώ Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος...
04 Ιουνίου, 2024 - 11:42
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2024 - 11:51

Πανελλαδικές 2024: Δείτε τα θέματα σε Αρχαία, Μαθηματικά, Βιολογία

Διαδώστε:
Πανελλαδικές 2024: Δείτε τα θέματα σε Αρχαία, Μαθηματικά, Βιολογία

Με μαθήματα προσανατολισμού συνεχίζουν κατά τη δεύτερη εβδομάδα Πανελλαδικών Εξετάσεων οι υποψήφιοι των ΓΕΛ. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα, Τρίτη 4 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ θα εξεταστούν στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών),τα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής)και τη Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας).

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος “Αρχαία Ελληνικά” πατήστε εδώ

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος “Βιολογία” πατήστε εδώ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων