25/07/2024 25/07/2024 Αγωνία τέλος. Οι βάσεις των Πανελληνίων Εξετάσεων είναι πλέον γεγονός. Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης οι βάσεις για την εισαγωγή στα ΑΕΙ για το 2024 στο results.it.minedu.gov.gr. Κοινό στοιχείο για όλα τα επιστημονικά πεδία είναι μικρές αυξομειώσεις στις υψηλόβαθμες σχολές και μεγαλύτερες στις μεσαίες και χαμηλές. Δείτε εδώ τις βάσεις εισαγωγής Οι υποψήφιοι...
25 Ιουλίου, 2024 - 18:07

Πανελλήνιες 2024: Στη δημοσιότητα οι βάσεις

Διαδώστε:
Πανελλήνιες 2024: Στη δημοσιότητα οι βάσεις

Αγωνία τέλος. Οι βάσεις των Πανελληνίων Εξετάσεων είναι πλέον γεγονός. Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης οι βάσεις για την εισαγωγή στα ΑΕΙ για το 2024 στο results.it.minedu.gov.gr. Κοινό στοιχείο για όλα τα επιστημονικά πεδία είναι μικρές αυξομειώσεις στις υψηλόβαθμες σχολές και μεγαλύτερες στις μεσαίες και χαμηλές.

Δείτε εδώ τις βάσεις εισαγωγής

Οι υποψήφιοι ενημερώνονται για το αποτέλεσμά τους είτε με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο (εάν έχουν κάνει σχετική αίτηση), είτε μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου Παιδείας (κάθε υποψήφιος με τον κωδικό του), είτε στο λύκειο του υποψηφίου.

Mεταξύ των περιζήτητων σχολών η Ιατρική Αθηνών και ΑΠΘ, η Νομική Αθηνών και Θεσσαλονίκης πτώση, όπως και η Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ και το Ψυχολογίας Πάντειου, όπω επίσης και το Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Παν. Αθηνών.

Πηγή: ertnews.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων