14/10/2024 14/10/2024 Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι διαδικασίες για την λειτουργία των Σχολών Μαθητείας Υποψηφίων Κληρικών (Σ.Μ.Υ.Κ.) οι οποίες θα λειτουργήσουν σε Αθήνα, Ιωάννινα και Χανιά από την τρέχουσα εκπαιδευτική περίοδο.  Μετά την ανακοίνωση του προσωπικού που θα διδάξει, την ανακοίνωση της επιλογής των επιτυχόντων το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοίνωσε το πρόγραμμα προφορικών εξετάσεων υποψηφίων...
14 Οκτωβρίου, 2024 - 11:07
Τελευταία ενημέρωση: 14/10/2024 - 11:05

Πρόγραμμα προφορικών εξετάσεων υποψηφίων Ιεροσπουδαστών για τη Σ.Μ.Υ.Κ. Κρήτης

Διαδώστε:
Πρόγραμμα προφορικών εξετάσεων υποψηφίων Ιεροσπουδαστών για τη Σ.Μ.Υ.Κ. Κρήτης

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι διαδικασίες για την λειτουργία των Σχολών Μαθητείας Υποψηφίων Κληρικών (Σ.Μ.Υ.Κ.) οι οποίες θα λειτουργήσουν σε Αθήνα, Ιωάννινα και Χανιά από την τρέχουσα εκπαιδευτική περίοδο. 

Μετά την ανακοίνωση του προσωπικού που θα διδάξει, την ανακοίνωση της επιλογής των επιτυχόντων το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοίνωσε το πρόγραμμα προφορικών εξετάσεων υποψηφίων Ιεροσπουδαστών για τη Σ.Μ.Υ.Κ. Κρήτης ( θα λειτουργήσει στα Χανιά).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων