08/10/2021 08/10/2021 To Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης) και το Εργαστήριο Εικονογραφικής Τέχνης του Τμήματος Θεολογίας, Ε.Κ.Π.Α. διοργανώνουν το εξ αποστάσεως 6μηνο επιμορφωτικό πρόγραμμα: “Βυζαντινή Ζωγραφική: Η τέχνη και η Θεολογία των Εικόνων”, με την υπογραφή της Καθηγήτριας της Χριστιανικής Αρχαιολογίας και Τέχνης του τμ. Θεολογίας Ιωάννας Στουφή και διδάσκοντα τον...
08 Οκτωβρίου, 2021 - 11:27
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2021 - 11:30

Πρωτοπόρο πανεπιστημιακό πρόγραμμα Βυζαντινής Ζωγραφικής

Διαδώστε:
Πρωτοπόρο πανεπιστημιακό πρόγραμμα Βυζαντινής Ζωγραφικής

To Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης) και το Εργαστήριο Εικονογραφικής Τέχνης του Τμήματος Θεολογίας, Ε.Κ.Π.Α. διοργανώνουν το εξ αποστάσεως 6μηνο επιμορφωτικό πρόγραμμα: “Βυζαντινή Ζωγραφική: Η τέχνη και η Θεολογία των Εικόνων”, με την υπογραφή της Καθηγήτριας της Χριστιανικής Αρχαιολογίας και Τέχνης του τμ. Θεολογίας Ιωάννας Στουφή και διδάσκοντα τον κορυφαίο ζωγράφο Γιώργο Κόρδη.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους και όσες ενδιαφέρονται για τη Βυζαντινή ζωγραφική και τη δημιουργία Εικόνων.

Οι εκπαιδευόμενοι/ες με την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα γνωρίζουν μέσω των εξ αποστάσεων συναντήσεων και εργαστηρίων πώς να διαμορφώσουν το ξύλο σε εικόνα. Επιστημονικός Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο Μάριος Κουκουνάρας Λιάγκης, Αν. Καθηγητής στη Θεολογική Σχολή του Ε.Κ.Π.Α.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, επισκεφθείτε τον σύνδεσμο: https://learninn.gr/vyzantini-zografiki/ ή επικοινωνήστε απευθείας: τηλ. 210 7275 735, κιν. 6975 913005, email: [email protected], www.learninn.gr.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων