21/06/2024 21/06/2024 Το όνομα Αγίου της Εκκλησίας μας θα λάβει πλέον και επίσημα ακόμη ένα σχολείο στη χώρα μας. Πρόκειται για το Επαγγελματικό Λύκειο Κατοχής στην Αιτωλοακαρνανία το οποίο μετονομάζεται σε “Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός”.  Ήδη η υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, κ. Ζέττα Μακρή, υπέγραψε τη σχετική υπουργική απόφαση για τη μετονομασία του ΕΠΑΛ Κατοχής. Η...
21 Ιουνίου, 2024 - 11:40
Τελευταία ενημέρωση: 21/06/2024 - 11:38

Σε “Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός” μετονομάστηκε το ΕΠΑΛ Κατοχής Μεσολογγίου

Διαδώστε:
Σε “Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός” μετονομάστηκε το ΕΠΑΛ Κατοχής Μεσολογγίου

Το όνομα Αγίου της Εκκλησίας μας θα λάβει πλέον και επίσημα ακόμη ένα σχολείο στη χώρα μας. Πρόκειται για το Επαγγελματικό Λύκειο Κατοχής στην Αιτωλοακαρνανία το οποίο μετονομάζεται σε “Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός”. 

Ήδη η υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, κ. Ζέττα Μακρή, υπέγραψε τη σχετική υπουργική απόφαση για τη μετονομασία του ΕΠΑΛ Κατοχής.

Η απόφαση πάρθηκε ύστερα από σχετικές εισηγήσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, του Σχολικού Συμβουλίου και του Συλλόγου Διδασκόντων, ενώ με την υλοποίηση του αιτήματος από το Υπουργείο δόθηκε ιδιαίτερη χαρά στους κατοίκους της Κατοχής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων