21/05/2024 21/05/2024 Η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τις «Ημέρες Θάλασσας», πραγματοποιεί ομαδική έκθεση ζωγραφικής με τίτλο: «Στη Γραμμή των Οριζόντων», με τη συμμετοχή 16 εικαστικών και με περισσότερα από 30 έργα. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ. Σεραφείμ θα τελέσει τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής, και τον αγιασμό της νέας αίθουσας εκδηλώσεων...
21 Μαΐου, 2024 - 16:05
Τελευταία ενημέρωση: 21/05/2024 - 16:16

«Στη Γραμμή των Οριζόντων»: Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής στη Φιλολογική Στέγη Πειραιώς

Διαδώστε:
«Στη Γραμμή των Οριζόντων»: Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής στη Φιλολογική Στέγη Πειραιώς

Η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τις «Ημέρες Θάλασσας», πραγματοποιεί ομαδική έκθεση ζωγραφικής με τίτλο: «Στη Γραμμή των Οριζόντων», με τη συμμετοχή 16 εικαστικών και με περισσότερα από 30 έργα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ. Σεραφείμ θα τελέσει τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής, και τον αγιασμό της νέας αίθουσας εκδηλώσεων της Φιλολογικής Στέγης Πειραιώς, στην οδό Κολοκοτρώνη 85, τη Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024 και ώρα 20:00.

Θα ακολουθήσει ποιητική βραδιά αφιερωμένη στη θάλασσα.

Την εκδήλωση θα συνοδεύει μουσικά η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά. Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα 27 Μαΐου έως Παρασκευή 31 Μαΐου κατά τις ώρες 18:00 – 21:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Οι εικαστικοί που λαμβάνουν μέρος είναι οι:

ΒΑΣΙΛΑΚΗ Κατερίνα

ΚΑΤΣΑΡΑ Ευτέρπη

ΛΥΜΠΕΡΗΣ Ιωάννης

ΜΑΓΚΑΝΑ Μαρία

ΜΑΡΚΟΖΑΝΗ Σοφία

ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΑΚΗ Καίτη

ΠΕΡΗΦΑΝΟΥ Κατερίνα

ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ Κατερίνα

ΣΥΦΑΛΑΚΗ Βαλίνα

ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ Μαρία

ΤΖΕΗ Αθηνά

ΤΖΩΡΤΖΟΣ Σταύρος

ΤΙΜΗ Καίτη

ΤΣΙΜΠΙΡΛΗ Βίκη

ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ Βάσω

ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ Ιωσήφ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων