27/02/2020 27/02/2020 Σήμερα Πέμπτη θα παρουσιάσει η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, στο υπουργικό Συμβούλιο, το Σχέδιο Νόμου για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, το οποίο μεταξύ άλλων εντάσσει τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία. Το Σχέδιο Νόμου θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση την ερχόμενη εβδομάδα. Οι νέες ενότητες που μπαίνουν στα σχολεία από τον Σεπτέμβριο: Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν...
27 Φεβρουαρίου, 2020 - 8:28
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2020 - 10:05

ΣΧΟΛΕΙΑ: Οι “νέες ενότητες” και τα θρησκευτικά

Διαδώστε:
ΣΧΟΛΕΙΑ: Οι “νέες ενότητες” και τα θρησκευτικά

Σήμερα Πέμπτη θα παρουσιάσει η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, στο υπουργικό Συμβούλιο, το Σχέδιο Νόμου για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, το οποίο μεταξύ άλλων εντάσσει τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία.

Το Σχέδιο Νόμου θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι νέες ενότητες που μπαίνουν στα σχολεία από τον Σεπτέμβριο:


Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι η ειδική επιτροπή που έχει συσταθεί προχωρά με ταχείς ρυθμούς στην εκπόνηση της νέας ύλης για το μάθημα των θρησκευτικών, συμμορφούμενη με τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας. Τα νέα βιβλία αναμένεται να είναι έτοιμα τον Σεπτέμβριο.

Εν τω μεταξυ, τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία των Αθηνών καλούν σε συγκέντρωση ειρηνικής διαμαρτυρίας μπροστά στην είσοδο του Υπουργείου Παιδείας, Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, τη Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2020 και ώρα 3.00 μ.μ.
Σε ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι παρακολουθούν “με ανησυχία τη συνεχή και προκλητική αδιαφορία του Υπουργείου Παιδείας
να συμμορφωθεί στις ακυρωτικές αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας για τους απαράδεκτους φακέλους των πανθρησκειακών και αντορθόδοξων θρησκευτικών”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων