08/05/2019 08/05/2019 Σε εκτεταμένες έρευνες θα προχωρήσουν σήμερα λειτουργοί του Τμήματος Αρχαιοτήτων στον αρχαίο τάφο που εντοπίστηκε χθες στο χώρο της παλιάς αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου. Συνεργείο του Δήμου Πάφου με την κατεδάφιση κτιρίων, εντόπισε έναν αρχαίο τάφο και στο σημείο κλήθηκε υπάλληλος του τμήματος αρχαιοτήτων ο οποίος επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για αρχαίο τάφο. Στο μεταξύ, στο παρελθόν...
08 Μαΐου, 2019 - 22:54

Τάφο της Ελληνιστικής περιόδου εντόπισαν στην Πάφο

Διαδώστε:
Τάφο της Ελληνιστικής περιόδου εντόπισαν στην Πάφο

Σε εκτεταμένες έρευνες θα προχωρήσουν σήμερα λειτουργοί του Τμήματος Αρχαιοτήτων στον αρχαίο τάφο που εντοπίστηκε χθες στο χώρο της παλιάς αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου. Συνεργείο του Δήμου Πάφου με την κατεδάφιση κτιρίων, εντόπισε έναν αρχαίο τάφο και στο σημείο κλήθηκε υπάλληλος του τμήματος αρχαιοτήτων ο οποίος επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για αρχαίο τάφο. Στο μεταξύ, στο παρελθόν εντοπίστηκαν στην περιοχή και άλλοι αρχαίοι τάφοι ελληνιστικής – ελληνορωμαϊκής περιόδου οι οποίοι σήμερα έχουν στεγαστεί και αποτελούν αξιοθέατο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων