09/07/2019 09/07/2019 Πραγματοποιείται αύριο Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 19.30 στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης, η τελετή λήξης των εργασιών του 9ου θερινού Πανεπιστημίου Βυζαντινών Σπουδών,  αφιερωμένη στη μνήμη της Ρουθ Μακρίδη, με θέμα «Δίκτυα στο Βυζάντιο» . Κατά την τελετή θα εγκαινιαστεί το»Παγκόσμιο Δίκτυο Βυζαντινών Πόλεων» με την υπογραφή Μνημονίων συνεργασίας της «Βυζαντινής Θεσσαλονίκης» με διάφορους φορείς. Το...
09 Ιουλίου, 2019 - 14:44

Θερινό Πανεπιστήμιο Βυζαντινών Σπουδών: “Δίκτυα στο Βυζάντιο”

Διαδώστε:
Θερινό Πανεπιστήμιο Βυζαντινών Σπουδών: “Δίκτυα στο Βυζάντιο”

Πραγματοποιείται αύριο Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 19.30 στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης, η τελετή λήξης των εργασιών του 9ου θερινού Πανεπιστημίου Βυζαντινών Σπουδών,  αφιερωμένη στη μνήμη της Ρουθ Μακρίδη, με θέμα «Δίκτυα στο Βυζάντιο» .

Κατά την τελετή θα εγκαινιαστεί το»Παγκόσμιο Δίκτυο Βυζαντινών Πόλεων» με την υπογραφή Μνημονίων συνεργασίας της «Βυζαντινής Θεσσαλονίκης» με διάφορους φορείς. Το θερινό Πανεπιστήμιο Βυζαντινών Σπουδών παρουσιάζει ο καθηγητής κ. Paolo Odorico, Διευθυντής Σπουδών στην Ehess των Παρισίων, ενώ η Αναπληρώτρια καθηγήτρια του Α.Π.Θ. κ. Στέλλα Κωστοπούλου έχει την κεντρική ομιλία της εκδήλωσης με θέμα «Δίκτυα Πολιτιστικού Τουρισμού- Η περίπτωση των Δρόμων του Μεταξιού».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων