25/07/2023 26/07/2023 Για μια ακούραστη υπέρμαχο των δικαιωμάτων των παιδιών κάνει λόγο ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπισκόπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος σε μήνυμα του για την εκδημία της Μαριάννας Βαρδή Βαρδινογιάννη, Πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της UNESCO και Προέδρου του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο», η οποία έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023. «Στην αγκαλιά του Κυρίου...
25 Ιουλίου, 2023 - 19:33
Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2023 - 2:35

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής για την εκδημία της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής για την εκδημία της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

Για μια ακούραστη υπέρμαχο των δικαιωμάτων των παιδιών κάνει λόγο ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπισκόπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος σε μήνυμα του για την εκδημία της Μαριάννας Βαρδή Βαρδινογιάννη, Πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της UNESCO και Προέδρου του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο», η οποία έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023.

«Στην αγκαλιά του Κυρίου μας βρήκε ανάπαυση η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, μια πολύτιμη φίλη. Ακούραστη υπέρμαχος των δικαιωμάτων των παιδιών, αφοσιωμένη Πρόεδρος της Ελπίδας, του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο, η κληρονομία της θα συνεχίσει να ζει. Είθε να βρει αιώνια ανάπαυση στη βασίλεία Του», αναφέρει το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αμερικής στα Αγγλικά σε μέσο κοινωνικής δικτύσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων