25/07/2023 26/07/2023 Συγκλονισμένος δηλώνει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος για τον θάνατο των δύο πιλότων του μοιραίου Canadair που συνετρίβη κατά τη διάρκεια αεροπυρόσβεσης, στον Πλατανιστό Ευβοίας, το μεσημέρι της Τρίτης 25 Ιουλίου 2023. «Είμαι συγκλονισμένος από την συντριβή του Ελληνικού Canadair. O Θεός να αναπαύσει τις ψυχές των πιλότων και να οπλίσει με κουράγιο τους...
25 Ιουλίου, 2023 - 21:23
Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2023 - 3:46

Συγκλονισμένος ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής για τη συντριβή του Canadair στην Εύβοια

Διαδώστε:
Συγκλονισμένος ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής για τη συντριβή του Canadair στην Εύβοια

Συγκλονισμένος δηλώνει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος για τον θάνατο των δύο πιλότων του μοιραίου Canadair που συνετρίβη κατά τη διάρκεια αεροπυρόσβεσης, στον Πλατανιστό Ευβοίας, το μεσημέρι της Τρίτης 25 Ιουλίου 2023.

«Είμαι συγκλονισμένος από την συντριβή του Ελληνικού Canadair. O Θεός να αναπαύσει τις ψυχές των πιλότων και να οπλίσει με κουράγιο τους οικείους τους. Προσευχόμαστε για τα μέλη του πυροσβεστικού σώματος που με αυταπάρνηση ρίχνονται στη μάχη για το σβήσιμο των δασικών πυρκαγιών», αναφέρει ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής σε μήνυμα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωησης.

Νεκροί είναι ο κυβερνήτης σμηναγός (Ι) Χρήστος Μουλάς, 34 ετών και ο συγκυβερνήτης ανθυποσμηναγός (Ι) Περικλής Στεφανίδης, 27 ετών του αεροσκάφος τύπου CL-215 της 355 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της 112 Πτέρυγας Μάχης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πτώση Canadair: Νεκροί οι δύο πιλότοι – Τριήμερο πένθος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων