29/08/2024 29/08/2024 Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Ελλάδα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νιου Τζέρσεϊ κ. Απόστολος επισκέφθηκε την Όλυμπο στο νησί της Καρπάθου, το ιστορικό χωριό που χρονολογείται από τον 8ο αιώνα. Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε τον τοπικό ναό Κοίμησις Της Θεοτόκου, όπου έγινε θερμή υποδοχή από τον ιερέα της ενορίας, πάτερ Ιωάννη Χαλκιά. Καθ’ όλη τη...
29 Αυγούστου, 2024 - 9:35
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2024 - 9:38

Την Όλυμπο Καρπάθου επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Νέας Ιερσέης Απόστολος

Διαδώστε:
Την Όλυμπο Καρπάθου επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Νέας Ιερσέης Απόστολος

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Ελλάδα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νιου Τζέρσεϊ κ. Απόστολος επισκέφθηκε την Όλυμπο στο νησί της Καρπάθου, το ιστορικό χωριό που χρονολογείται από τον 8ο αιώνα.

Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε τον τοπικό ναό Κοίμησις Της Θεοτόκου, όπου έγινε θερμή υποδοχή από τον ιερέα της ενορίας, πάτερ Ιωάννη Χαλκιά.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στην Όλυμπο, ο Σεβασμιώτατος ήταν ο αποδέκτης της γνήσιας φιλοξενίας και αγάπης των εκπληκτικών ανθρώπων που ζουν εκεί, πολλοί από τους οποίους έχουν συγγενείς που ζουν εντός της ιεράς Μητρόπολης του Νιου Τζέρσεϊ, στη Βαλτιμόρη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων